About Us - Fameuz
15317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15317,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

About Us

 

 

What We Do

Fameuz maakt handgemaakte tassen,portemonneetjes van zowel skai leer echt leer & kurk in verschillende kleuren en prints. Van elk product worden er maar enkele stuks gemaakt dus je hebt altijd iets unieks! Daarnaast maken we elk seizoen nog andere handgemaakte producten.

Waarom?
Fameuz is eigenlijk begonnen met het maken van handgemaakte jasjes. Deze jasjes zorgde voor veel restjes, omdat we deze niet weg wilde gooien zijn we gaan zoeken naar een manier om deze te gebruiken. Hierdoor is het idee van de Tote bag ontstaan en de restjes daarvan werden portemonneetjes. Er was zoveel enthousiasme voor de tassen dat we vanaf dat moment de tassen zijn gaan door ontwikkelen.

We staan als bedrijf natuurlijk niet stil en hebben naast onze vaste item de “Tote bag” ook trend gerelateerde producten. Houd ons dus in de gaten voor de trends van dit moment!

Our Team

Wie zijn de mensen achter Fameuz:

 

Fameuz word gerund door twee mensen namelijk Joyce en Jaimy.

Ik, Joyce ben verantwoordelijk voor het creatieve gedeelte van Fameuz. Ik bedenk nieuwe ideeën maak de patronen en de producten.

Ik, Jaimy ben verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte van Fameuz en zorg dat alle pakketjes bij jullie op de deurmat vallen.

Het zusje van Joyce genaamd Ilse heeft ook een belangrijke rol binnen Fameuz zij is onze muze. Ze komt ook vaak met creatieve input en zorgt er voor dat er mooie foto’s online komen. Je zult haar dus ook vaak zien bij Fameuz!

Met ze drieën zorgen wij er natuurlijk voor dat we zoveel mogelijk Fameuzers blij kunnen maken met onze mooie producten!