Algemene voorwaarden - Fameuz
15621
page-template-default,page,page-id-15621,theme-bridge,bridge-core-2.9.7,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.4.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-28.1,qode-theme-bridge,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18238
 

Algemene voorwaarden

BETALINGS VOORWAARDEN

De betaling dient binnen 48 uur vanaf besteldatum handmatig te geschieden.

PRIVACY

U bent onze zeer gewaardeerde klant, wij respecteren uw privacy. Wij zullen nooit persoonlijke informatie verhandelen of uitlenen aan derden.
STOFFEN (Tote bags)

Omdat wij zoveel mogelijk verschillende stoffen willen aanbieden, kennen wij niet alle eigenschappen van deze stoffen. Wij begrijpen dat onze Tote Bags zeer interessant zijn als bijvoorbeeld schooltas of shopper maar je bent zelf verantwoordelijk voor hoe zwaar je hem belast. Uiteraard kiezen wij alleen stoffen die wij volgens onze kwaliteitsnorm geschikt achten voor een Tote bag.

AFZEGGEN & RETOURNEREN

1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

2.Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3.Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

4.Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

5.In geval van een productiefout wordt u vriendelijk verzocht binnen 48 uur na ontvangst een foto te maken waarop de tas met de productiefout duidelijk zichtbaar is en deze te zenden naar: info@fameuzdesign.nl of via een Facebook bericht. Na beoordeling van de foto zullen wij al dan niet actie ondernemen.

6. De kleur van de stof op de foto kan verschillen met de kleur van de stof in het echt. Mocht u een bepaalde kleur zoeken stuur ons dan een bericht dan kunnen wij u verder helpen.

7. Aangezien het een handgemaakt product betreft zijn er kleine verschillen mogelijk in de vorm en maat, maar normaliter merkt u hier niets van.

8. Bij een order met meerdere Tote Bags en of andere producten, bestaat er een geringe kans dat de Tote bags en of andere producten van elkaar afwijken. Elk product is individueel gemaakt in tegenstelling tot kant en klare massaproductie.

9. Alle prijzen vermeldt op onze website zijn in euro’s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten deze worden berekend bij het afronden van de bestelling.

10. Promoties kunnen niet worden terugbetaald.

11. De kleur beschrijvingen bij de foto’s van de stof die te zien is op Facebook, instagram en de website, is uitsluitend bestemt voor ons merk. Ze komen niet overeen met andere algemene beschrijvingen van de kleur als bedoeld in andere bronnen of merken.

12.Gebruikte producten komen nooit in aanmerking voor beoordeling.

LEVERTIJD

De geschatte levertijd voor een Fameuz product is max. 7 dagen. In uitzonderlijke gevallen kan dit langer duren. In deze gevallen zullen wij de klant dit laten weten, maar doen wij ons best om het product alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Indien er een snelle levering gewenst is, is het mogelijk om bij het afrekenen tegen een extra betaling een snelle verzending aan te klikken. De bestelling word dan binnen max. 3 dagen verzonden.

VERPAKKING & VERZENDING

Een Fameuz product wordt binnen Nederland individueel verzonden zodra het gereed is. Voor elke bestelling is een vast bedrag berekend aan verzendkosten. Mocht de bestelling buiten Nederland plaats vinden dan zal in overleg met de klant de extra verzendkosten worden besproken.