Boodschap - Fameuz
15317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15317,theme-bridge,bridge-core-2.9.7,sfsi_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18238,elementor-page elementor-page-15317
 

Boodschap

Als moeder heb je elke dag je handen vol aan je geweldige kinderen. Hierdoor schiet jijzelf er vak bij in. Even snel een simpele outfit aan en je haar omhoog lekker praktisch, niet heel bijzonder.

 

Zonde, want jij bent net zo belangrijk als je kind. En als jij lekker in je vel zit kun je een beter mama zijn Er leuk uitzien helpt hier enorm aan mee.

 

Als moeder weet ik hoe belangrijk comfort is. Je wilt niet continu met je mouwen in de afwas hangen of je de hele dag irriteren aan een strakke spijkerbroek.

Dit kan ook anders!

DBij Fameuz geloven we er in dat Fashion en Comfort heel goed samen kunnen. Onze items zijn uniek, eindeloos te combineren en we houden ook nog rekening met mouwen die omhoog kunnen. Zo zorgen we ervoor dat je er met een klein beetje effort heel leuk uitziet en het ook nog heerlijk zit!

Ook vinden wij het belangrijk dat jouw favoriete items eindeloos meekunnen, dus zorgen we voor goede kwaliteit stoffen en werken wij duurzaam door van het restmateriaal weer passende accessoires te maken.

 
                                                           joyce
 

Als moeder weet ik hoe belangrijk comfort is. Je wilt niet continu met je mouwen in de afwas hangen of je de hele dag irriteren aan een strakke spijkerbroek. Maar het is ook belangrijk om er goed uit te zien. Als jij lekker in je vel zit kun je er ook beter zijn voor je kinderen.

 

Bij Fameuz hoef je niet te kiezen tussen comfort en fashion! Onze items zijn uniek, eindeloos te combineren en we houden ook nog rekening met mouwen die omhoog kunnen.

 

Zo zorgen we ervoor dat je met een klein beetje effort heel leuk uitziet en ook nog heerlijk zit!