Fameuz in de pop up store van MVP - Fameuz
16085
post-template-default,single,single-post,postid-16085,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.9.7,sfsi_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18238
 

Fameuz in de pop up store van MVP

Fameuz in de pop up store van MVP

Vanaf komende vrijdag 8 januari zijn de producten van Fameuz te koop in de pop up store van Meiden Vol Passie. Fameuz zal hier aanwezig zijn met; Tote bags van zowel leer als skai leer in vele verschillende kleuren, envelop bags, envelop portemonneetjes en de gewone portemonneetjes. De pop up store is voor een week gevestigd in Haalem. Het adres is: Peuzelaarsteeg 18. De Pop up store zal open zijn van vrijdag 8 januari tot en met zaterdag 16 januari.

Meiden Vol Passie is het eerste concept dat passies van verschillende meiden bij elkaar brengt tot één groot project. Samen werken ze aan het opzetten van een eigen pop-up store die in januari open zal gaan. Ze willen iets bereiken en vooral iets toevoegen aan deze wereld. Met zeven verschillende meiden hebben ze zeven verschillende passies die elkaar gaan versterken. Passies die je hier tegenkomt zijn Fashion, Beauty, Filosofie, Food, Art, Fotografie en Design. Met zijn zevenen willen ze door hunzelf te laten zien ook anderen inspireren. Ze willen laten zien dat als je echt ergens voor gaat je toch heel veel kan bereiken in deze wereld. Met als start: Meiden Vol Passie.

Naast de producten van Fameuz zullen de 7 meiden er zelf ook te vinden zijn met al hun passies:

  • Fashiontips en beauty touch ups krijgen van Alyssa;
  • Verse koffie & lekkernijen krijgen en vintage meubels kopen van Emma;
  • Een manicure krijgen of een workshop volgen van Fleur;
  • Workshop filosofie volgen en Guusje haar eerste boek bekijken;
  • Kleine waterverf schilderijtjes kopen van Jolien en hier een cursus in volgen;
  • Op de foto voor een geweldige fotowand gemaakt door Leonie;
  • Dit allemaal onder het oog van onze gastvrouw Stacey.

Heb je op de website van Fameuz een product gezien maar wil je het graag nog even in het echt zien kom dan vanaf komende vrijdag 8 januari langs in Haarlem!

Liefs, Fameuz

Geen reactie's

Geef een reactie