Hoe ik de draad weer oppakte?! - Fameuz
16807
post-template-default,single,single-post,postid-16807,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.9.7,sfsi_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18238
 

Hoe ik de draad weer oppakte?!

Hoe ik de draad weer oppakte?!

Ik vond het lastig om na de verbouwing weer aan de slag te gaan met Fameuz. Ik had een andere werkplek veel spullen waren nog ingepakt en ik moest echt me eigen plekje weer vinden. Daarnaast was niet alleen mijn werkplek veranderd maar ook mijn woonplek, wat ervoor zorgde dat er nog meer te “wennen” was. Ik was het ritme en de discipline van het thuiswerken helemaal kwijt en ook opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen het ondernemen.

“Fameuz kast”

Een gesprek met een vriend die ook een eigen onderneming heeft deed mijn ogen openen. Hij was de zin en inspiratie binnen zijn onderneming ook een beetje kwijt en wist niet zo goed was hij moest. Na een goed gesprek en een presentatie van “mijn plannen” voor zijn bedrijf kreeg ik ook weer nieuwe energie voor mijn bedrijf. Er was inmiddels wat tijd verstreken en mijn huis voelde echt als mijn THUIS! Tijd voor een nieuwe fase dus en ik ging weer aan de slag met Fameuz.

Vanaf nu kunnen jullie weer heel veel nieuwe dingen verwachten bij Fameuz. Om te beginnen hebben we vast twee leuke festivals gepland namelijk; op 6 mei staan we op Dockyard festival en op 17 juni staan we op Mystic Garden.

Vorig jaar op Mystic Garden!

Hope to see you there!

With love,

Joyce

 

Geen reactie's

Geef een reactie