Het leven met een creatieve zus. - Fameuz
16915
post-template-default,single,single-post,postid-16915,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.9.7,sfsi_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18238
 

Het leven met een creatieve zus.

Het leven met een creatieve zus.

Vanaf dat ik klein ben keek ik al op naar mijn grote zus. Niet alleen letterlijk omdat ze een kop groter was, maar vooral omdat zij in mijn ogen de leukste kleding ever aan had. Als mijn zus bijvoorbeeld een weekend weg ging greep ik mijn kans om in haar kleding kast te duiken. De uitdaging was wel om het weer gewassen, netjes en op dezelfde plek terug te hangen.

Helaas snap je wel dat dit niet altijd een geslaagd project was en kreeg ik geregeld een soort van boze zus achter me aan.

Maar hé dit alles heeft er wel voor gezorgd dat ze me geïnspireerd heeft en bewust heeft gemaakt van wat wel en niet kan in de modewereld. Want ik als, taartenbakster en keukenprinses, loop natuurlijk het liefste de hele dag in een joggingpak met een schort.

Ik weet nog heel goed dat mijn zus een paar jaar geleden een jasje had gemaakt en hier foto’s van stuurde naar mij. Ik was razend enthousiast en moest dat jasje diezelfde week nog dragen. Omdat ik die periode druk was met social media (nu nog steeds), plaatste ik een foto op mijn facebookpagina. Ik kreeg heel veel positieve reacties van vriendinnen die ook dat jasje wilde. Daar is FAMEUZ begonnen. Ik weet nog goed dat ik op een doodnormale maandagavond de jasjes op een facebookgroep plaatste. Nou, dat heb ik geweten!! Mijn berichten box stroomde over, en nee dit is niet overdreven. Ik gok dat meer dan 100 meiden ook zo een jasje wilde. Zo is FAMEUZ ontstaan en onwijs gegroeid.

Ik ben stiekem onwijs trots op hoe creatief mijn zus is en hoe ze elke keer weer met nieuwe producten komt. Ik heb mijn plekje ook gevonden bij FAMEUZ, lekker achter de computer, inderdaad ik hoor je denken, gewoon in een joggingpak. Druk met promotie van FAMEUZ. En ook nog steeds druk met mijn mening geven over de nieuwe producten en het stelen van mijn zus der kleding of accessoires. Ook is het mega leuk om op markten en festivals te staan. Daar staan we altijd met hetzelfde top trio. Mijn zus, haar vriend en ik. Top trio vind ik zelf dan he, als jullie dat willen beoordelen, check onze agenda en kom ook gezellig langs wanneer wij op een markt of festival staan.

IMG_8740

Zelf ben ik trouwens ontzettend verslaafd aan de tote bags, zonnebrilhoesjes en chokers van FAMEUZ. Ik durft niet te delen met jullie hoeveel tote bags ik heb. Maar ik ben en blijf natuurlijk de grootste fan, dus ik mag dat!

Dus hoe is het leven met een creatieve zus? Ik kan het iedereen aanraden!!

With love,

Ilse

Geen reactie's

Geef een reactie