Verhuisbericht! - Fameuz
16774
post-template-default,single,single-post,postid-16774,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.9.7,sfsi_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18238
 

Verhuisbericht!

Verhuisbericht!

Jullie zullen vast wel denken, er is ineens veel activiteit op de pagina van Fameuz. Dat klopt, we hebben de draad weer opgepakt. In november hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe huisje.

Het huis was helemaal casco en er moest veel geklust worden. We hebben een aantal maanden hard geklust en het is helemaal ons plekje geworden zoals we het wilde hebben. Al dat geklus zorgde ervoor dat er weinig tijd was voor Fameuz, dit kwam doordat ik normaal vanuit huis werk. Door de verbouwing was er weinig tijd en plek om te werken. We sliepen als het ware op “de werkplaats” dus voor het maken van mooie producten van Fameuz was geen plek. Inmiddels zijn we helemaal gesetteld en kunnen we weer verder gaan met een heleboel mensen blij maken met onze producten.

In het vorige huis had ik echt mijn eigen atelier, een verdieping in het huis hadden we ingericht als “Atelier Fameuz”. In het nieuwe huis werk ik gewoon lekker aan de eethoek en heb ik een kast ingericht als “Fameuz Kast”. Dit is wel even wennen, maar het is wel een gezellige en hele fijne plek! Ik hoop dat ik vanaf deze plek weer een heleboel nieuwe producten mag gaan maken!

Voor iedereen die het leuk vinden heb ik hieronder wat foto’s van het nieuwe huis geplaatst!

With love,

Joyce

HOME

Geen reactie's

Geef een reactie