What's in my bag?! - Fameuz
16907
post-template-default,single,single-post,postid-16907,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.9.7,sfsi_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18238
 

What’s in my bag?!

What’s in my bag?!

Na het lezen van mijn ‘How to style your Fameuz tote bag’ blog zijn jullie vast benieuwd wat ik meeneem in mijn tote bag. In deze blog vertel ik jullie er alles over.

Het hangt er natuurlijk vanaf waar ik naar toe ga, maar laten we uit gaan van een dagelijkse situatie.

Een portemonnee heb ik natuurlijk altijd bij me en deze is van Fameuz, dat kan niet missen! Deze portemonnee is perfect voor mijn bankpasjes, rijbewijs en wat klein- en briefgeld. Daarnaast heb ik een mapje mee voor mijn pasjes en voor alle bijvoorbeeld spaarpasjes van winkelsEen blikje met smintjes kan ook niet ontbreken in mijn tas natuurlijk!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn Iphone mag niet missen in mijn tote bag. Omdat ik veel mailtjes moet beantwoorden, foto’s moet maken en op social media zit, heb ik altijd mijn oplader bij me. Ik moet natuurlijk wel bereikbaar blijven voor alle Fameuz volgers.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lippenbalsem is ook een musthave in mijn tote bag. De lippenbalsem die ik gebruik is van Rosebud. Dit is mijn favoriet! Rosebud is zo fijn, omdat je het ook op je handen kunt smeren als je bijvoorbeeld last heb van een droge huid. Ik heb ook altijd parfum in mijn tote bag. Je weet maar nooit waar je terecht komt, het is dus altijd handig om dit bij je te hebben. Op het moment gebruik ik het luchtje van Gucci, deze kreeg ik bij mijn gewone fles parfum. Super handig, hierdoor heb ik hetzelfde luchtje in mijn tas, als ik op doe in de ochtend. Daarnaast heb ik nog een nude kleurige lippenstift van Chanel in mijn tas, ook een aanrader!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de lente/zomer kan een zonnebril ook niet missen in mijn tas. Deze zit in het velvet hoesje van Fameuz. Ik vind dit hoesje zo leuk! Als laatste heb ik een haar clipje en een haar elastiek bij me, altijd handig!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit zit er dus allemaal in mijn favoriete zwarte tote bag van Fameuz! Wat zit er in jouw favoriete tote bag?

Bedankt voor het lezen en tot volgende week woensdag, dan staat er weer een nieuwe blog online!

Whit love,

Joyce

Geen reactie's

Geef een reactie