Algemene voorwaarden - Fameuz
15621
page-template-default,page,page-id-15621,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-3,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Algemene voorwaarden

BETALINGS VOORWAARDEN

De betaling dient binnen 48 uur vanaf besteldatum handmatig te geschieden.

PRIVACY

U bent onze zeer gewaardeerde klant, wij respecteren uw privacy. Wij zullen nooit persoonlijke
informatie verhandelen of uitlenen aan derden.
STOFFEN
Omdat wij zoveel mogelijk verschillende stoffen willen aanbieden, kennen wij niet alle eigenschappen van deze stoffen. Wij begrijpen dat onze Tote Bags zeer interessant zijn als bijvoorbeeld schooltas of shopper maar je bent zelf verantwoordelijk voor hoe zwaar je hem belast. Uiteraard kiezen wij alleen stoffen die wij volgens onze kwaliteitsnorm geschikt achten voor een Tote bag.

AFZEGGEN & RETOURNEREN

1. Ieder product is 100% gemaakt volgens de voorkeuren van de klant. Hierdoor accepteren wij geen retourzendingen voor elke reden anders dan een productiefout.

2. In geval van een productiefout wordt u vriendelijk verzocht binnen 48 uur na ontvangst een foto te maken waarop de tas met de productiefout duidelijk zichtbaar is en deze te zenden naar: Fameuzdesign@gmail.com of via een Facebook bericht. Na beoordeling van de foto zullen wij al dan niet actie ondernemen.

3. De kleur van de stof op de foto kan verschillen met de kleur van de stof in het echt. Mocht u een bepaalde kleur zoeken stuur ons dan een bericht dan kunnen wij u verder helpen.

4. Aangezien het een handgemaakt product betreft zijn er kleine verschillen mogelijk in de vorm en maat, maar normaliter merkt u hier niets van.

5. Bij een order met meerdere Tote Bags, bestaat er een geringe kans dat de tasjes van elkaar afwijken. Elk tasje is individueel gemaakt in tegenstelling tot kant en klare massaproductie.

6. Alle prijzen vermeldt op onze website zijn in euro’s en inclusief BTW en verzendkosten.

7. Promoties kunnen niet worden terugbetaald.

8. De kleur beschrijvingen bij de foto’s van de stof die te zien is op Facebook en de website, is uitsluitend bestemt voor ons merk. Ze komen niet overeen met andere algemene beschrijvingen van de kleur als bedoeld in andere bronnen of merken.
9. Gebruikte producten komen nooit in aanmerking voor beoordeling.

LEVERTIJD

De geschatte levertijd voor een maatgemaakte Tote Bag van Fameuz is tussen 10 dagen. In uitzonderlijke gevallen kan dit langer duren. In deze gevallen zullen wij de klant dit laten weten, maar doen wij ons best om de Tote bag alsnog zo snel mogelijk te leveren.

VERPAKKING & VERZENDING

Een Fameuz Tote Bag wordt binnen Nederland individueel verzonden zodra het gereed is. Voor elk product worden afzonderlijke verzendkosten toegepast. Mocht de bestelling buiten Nederland plaats vinden dan zal in overleg met de klant de extra verzendkosten worden besproken
.